SOLUCIONS INTEL·LIGENTS PER L’ESTACIONAMENT DE VEHICLES I LA CONTAMINACIÓ ACÚSTICA

La nova gamma de Novatilu està cridada a convertir-se en un referent pel que fa a productes per SMART CITIES o el que és el mateix, la gestió intel·ligent de l’entorn urbà.

NOVATILU llança al mercat la nova gamma SMART en col·laboració amb l’empresa URBIOTICA, empresa desenvolupadora de productes intel·ligents. Comença amb quatre solucions a dues problemàtiques molt comuns en totes les ciutats: estacionament de vehicles i la contaminació acústica.

Les quatre solucions que ofereix NOVATILU en la seva nova gamma SMART són:

1. Gestió del pàrquing regulat, vinculat a zones blaves i similars
La combinació de sensor-programari, treballant en paral·lel amb les zones de pagament existents a les ciutats, fa que la gestió del pàrquing sigui més eficient i rendible per a les administracions i alhora més pràctica i còmoda per als usuaris.

2.  Gestió de l’estacionament urbà
Aplicant la mateixa tecnologia que en el cas anterior, aquesta proposta soluciona els problemes que es creen en zones on la infraestructura viària no pot absorbir els pics de trànsit en determinats moments. Informant en tot moment l’usuari de les places lliures disponibles mitjançant panells informatius.

3. Gestió de l’estacionament en centres comercials
Amb la voluntat de millorar l’experiència de compra del visitant, proposen fer més eficient el temps destinat a buscar pàrquing per al cotxe. Tan simple com això, tan fàcil com aplicar aquesta tecnologia.

4. Monitorització del soroll
Sistema basat en la instal·lació de sensors de so en punts crítics per anticipar la reacció administrativa a les possibles demandes per part dels ciutadans. D’aquesta manera eviten tot un seguit de tràmits i de costos derivats de les reclamacions i alhora, milloren la qualitat de vida de les persones fent que tot compleixi amb la normativa.

Amb la nova tendència de les “Smart cities”, les ciutats es van a gestionar cada vegada més de forma intel·ligent, fent-ho tot més eficient i sostenible, però sobretot, per millorar la qualitat de vida de les persones. Andrea Carandell, CEO d’Novatilu, assegura que “La nostra voluntat és que la gamma SMART sigui un referent en solucions punteres per a les ciutats”..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: